Prijslijst

Pakket Brons - € 325,-

Moodboard
Kleur + Materiaal voorstel
Indeling voorstel 2D met de hand getekend

 

Pakket Zilver - € 499,-

Moodboard
Kleur + materiaal voorstel
Indeling voorstel 2D + 3D in Sketch Up

 

Pakket Goud - € 649,-

Moodboard
Kleur + materiaal voorstel
Indeling 2D + 3D
Afstyling op locatie

 

Shopbegeleiding - € 349,-

Wil je samen met één van ons jouw droominterieur creëren maar ben jij iemand die niet alles uit handen kan geven? 

Tijdens de shopbegeleiding gaan wij een halve dag samen met jou op pad, naar de winkels waar jij graag komt. 

Er is ook een mogelijkheid om met ons mee te gaan naar onze leveranciers, waar jij kunt voelen, ervaren en proef zitten voordat we overgaan op een aankoop. 

Pakket Brons

Wanneer je dit pakket bij ons afneemt, ontvang je van ons een moodboard, een kleur-/ + materiaal voorstel en een handgetekend indeling voorstel. Dit pakket is geschikt wanneer je bijvoorbeeld 1 ruimte aan wil pakken.

Pakket Zilver

Wanneer je pakket Zilver bij ons afneemt, ontvang je van ons een moodboard, een kleur-/ + materiaal voorstel en een 2D + 3D indelingadvies gemaakt in Sketch Up. Kun jij moeilijk visualiseren? Dan is dit pakket iets voor jou!

Pakket Goud

Ga voor Goud en geef alles uit handen! Wanneer je dit pakket bij ons afneemt krijg je alles uit pakket Zilver, inclusief de afstyling op locatie. Door middel van dit pakket, nemen wij alles uit handen.

 

 

Reiskosten vanaf 15 km rondom Zutphen € 0,21 p/km

FAQ

Wat kan ik verwachten bij Stylingadvies?

Bij stylingadvies gaan we er van uit dat de basis van het interieur goed is, maar dat je opzoek bent naar een toevoeging voor sfeer, gezelligheid of net de eye catcher mist. Wij komen bij je langs met enkele items en gaan opzoek naar het missende stukje.

 

Wat is een moodboard?

In een moodboard laten wij zien welke sfeer er terug gaat komen in het interieur. Wanneer je nog compleet blanco bent zullen we meerdere moodboards maken waaruit jij kunt kiezen. Welke spreekt jou het meeste aan, waar voel jij je goed bij. Op een moodboard vind je dus sfeerbeelden, en geen meubelen of accessoires die specifiek terug gaan komen in het interieur. Maar denk aan kleuren en vormen.

Ik wil alleen maar wat inspiratie/ideeën voor mijn interieur, kies ik voor een moodboard of een kleur-/materiaal advies?

Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Wil je alleen de sfeer bepalen die je wil gaan neerzetten? Dan zouden wij kiezen voor een moodboard. Maar wil je echt al gaan bepalen met welke kleuren en materialen je wil gaan werken, dan adviseren wij te kiezen voor het kleur-/materiaal advies. 

Weet je nog helemaal niet wat je wil of waar je uit moet kiezen? Neem gerust vrijblijven contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Waarom zou ik kiezen voor een 2D tekening of een 3D tekening?

Een 2D, of eigenlijk een plattegrond is bedoeld voor de indeling van de ruimte. Welke meubelen kan ik plaatsen, hoeveel loopruimte houden we dan nog over. Een 3D tekening gebruiken wij voor het visualiseren van de ruimte. Ben jij iemand die het lastig vind om in te beelden hoe bepaalde dingen tot zijn recht komen in een ruimte? Dan is een 3D tekening aan te raden.

Inrichtingsadvies? Dat moet je me even uitleggen

Wanneer jij kiest voor de module inrichtingsadvies, nemen wij echt alles uit handen. We maken een compleet interieurontwerp van A tot Z. Denk hierbij aan kleur- en materiaal keuze, meubel keuze en ook de afstyling van accessoires om jouw interieur geheel compleet te maken.

Wat houdt shopbegeleiding in?

Wij gaan een halve dag met jou samen op pad naar de winkels die jij leuk vind. We denken met je mee bij het uitzoeken van meubelen, accessoires en ales wat je nodig hebt om jouw interieur compleet te maken. Denk aan het uitzoeken van tegels in de badkamer, de wastafel die er bij past. Maar ook kleine details als de kleur van de kraan, de accessoires op het meubel tot aan de kleur van de handdoeken.

Mijn plan is klaar, ben helemaal enthousiast en nu? 

Uitvoeren natuurlijk! Ook hier kunnen wij je bij helpen, je ontvangt van ons een kleur en materialen lijst. Maar hebben ook goede connecties met een stucadoor, schilder etc. Wil jij echt alles uit handen geven? Bij wijze van: Op vakantie gaan en terug komen in je nieuwe interieur? Dat is zeker mogelijk!

Omdat dit maatwerk is, hanteren we hier geen vaste prijzen voor en zul je van ons een offerte ontvangen.

MAAK EEN AFSPRAAK

(+31) 06 83 10 20 47